Marshalløyene, 23.03.2014
En av disse perfekte dagene. På Marshalløyene. Våkner til 270 graders utsikt over havet, uendelig med bølger og palmetrær og en herlig havbris. Bor i det tidligere huset til øygruppens første president. Rustikk, men sjarmerende eiendom med uslåelig utsikt. Ingen hangover etter gårsdagens fest med nye venner på den lokale baren. Formiddagen tilbringes med trening på altanen og så bare eksistere og absorbere – utsikten, havet, bølgene, brisen. Ble tilfeldigvis invitert på tur av en av de mektigere klanene på øya. Ved lunsjtider tar vi en forfriskende båttur gjennom atollen, før vi ankom deres private øy. Snorklet på gammelt flyvrak. Fisket med guttene. Lærte om øygruppens kultur og psyke av de eldre. Overflod av delikatesser på grillen. Senere på natten kjørte vi scootere til den andre siden av øya og avsluttet kvelden med middag på en lokal restaurant. Muligens vi helsteker en gris ved stranden i morgen. Konseptet tid begynner sakt å forsvinne. Fortsettelse følger….  (Forresten, hva har du gjort for deg selv i det siste…?)


The Marshall Islands, 23.03.2014
One of these perfect days. At the Marshall Islands. Waking up to 270 degree ocean view, endless waves and palm trees and a lovely sea breeze. Living in the former house of the islands first president. Rustic,  but charming property with unbeatable view. No hangover after yesterday’s party with new friends at the local bar. The morning is spent with exercise on the balcony and then just existing and absorbing – the view, the sea, the waves, the breeze. Was by random invited on a tour by one of the more powerful clans on the island. At lunchtime we took a refreshing boat ride through the Atoll, before we arrived their private island. Snorkeled on old plane wrecks. Fishing with the boys. Learned about the islands’ culture and psyche by the elders. Abundance of delicacies on the grill. Later that night we drove scooters to the other side of the island and ended the evening with dinner at a local restaurant. We might roast a whole pig on the beach tomorrow. The concept time is slowly disappearing. To be continued ….

(Btw: What have you done for yourself lately…?)